På gång 2020!

Framöver har Ljungby Gillar Olika följande evenemang på gång! 

 

- Manlighet 2.0
Lunch och samtal kring rådande normer bland män, machokultur och andra faktorer som påverkar oss, våra barn och vår omgivning! 

 

- Filmvisning
Visning av filmen Catwalk för omsorgen i Ljungby Kommun, särskolor och särskilda boenden i Ljungby Kommun den 3/3. I samarbete med Garvaren Bio och Ica Maxi Stormarknad i Ljungby. 

- Modevisning
En unik modevisning på Hotel Terraza den 21/3 som en del av Garvaren Bios invigning av deras filmfestival! Modellerna kommer från omsorgen i Ljungby Kommun och kläderna är framtagna i samarbete med Ljungby Centrumförening!

 

- Ljungby möts
Ett evenemang som erbjuder samtal för öppenhet genom att deltagarna paras ihop med någon med åsikter som skiljer sig åt från dennes egna! 
(datum och tid ej fastställt än.) 

- Fotoutställning i bistron
Efter utställningen som visar på sommarens evenemang kommer en ny fotoutställning att ställas ut i Hotel Terrazas bistro. 

 

- LjungbyDagarna 14-15/8
I samband med LjungbyDagarna kommer Ljungby Gillar Olika att anordna inspirationsföreläsningar, panelsamtal och en stor parad för allas lika värde. 

 

- Kulturnatta 3/10
I samband med kulturnatta kommer Ljungby Gillar Olika att ordna evenemang med syfte att främja öppenhet, civilkurage och mångfald! 

 

- Ljusmanifestation
I november anordnar Ljungby Kommuns skolor en ljusmanifestation där Ljungby Gillar Olika invigningstalar. 

 

- Jul i Gemenskap
För tredje året i rad anordnas Jul i Gemenskap på Hotel Terraza på julafton för alla som önskar sällskap denna dag. Ett arrangemang med god stämning, mat och musikunderhållning för att minska känslor av ensamhet under julens högtidsdag. 

All rights reserved © Ljungby Gillar Olika
ljungbygillarolika@gmail.com 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now